ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΛΗ

Καραντζίκη Καλλιόπη Υπεύθυνη Προώθησης Ομάδας

Είμαι υπεύθυνη για την προώθησης της ομάδας μου. Δηλαδή δουλεύω το site μας και βρίσκω χορηγούς, εταιρίες δηλαδή που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας. Επίσης, δημοσιεύω άρθρα και κείμενα που δείχνουν πως εξελίσσεται η ομάδα μου, και φροντίζω όλοι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βλέπουν την δουλειά μας.

 

Κορρέ Θάλεια Σχεδιαστής Γραφικών

Είμαι η σχεδιαστής γραφικών, και δουλεία μου είναι η ομάδα μου να κάνει μια εντυπωσιακή ταυτότητα. Βρίσκω τους κατάλληλους χρωματικούς συνδιασμούς και σχεδιάζω τα γραφικά του αυτοκινήτου. Επίσης φροντίζω για το σχέδιο των εμφανίσεων της ομάδας, και σχεδιάζω το περίπτερο μας.

Γραφάκος Ηλίας Μηχανικός Κατασκευής

Είμαι ο μηχανικός κατασκευής της ομάδας. Υποχρέωσή μου, είναι το αυτοκίνητό μας να γίνει πο0λύ γρήγορο, για να κερδίσουμε τον διαγωνισμό. Για να το πετύχω αυτό κάνω πολλές έρευνες πάνω σε τομείς όπως η αεροδυναμική, και τα συμπεράσματα μου τα αξιοποιώ μέσα στο αυτοκίνητο.

Κουσιάκης Κωνσταντίνος Μηχανικός Σχεδιασμού

Είμαι ο μηχανικός σχεδιασμού, και δουλεία μου είναι να κατασκευαστεί σωστά το αυτοκίνητο, χωρίς λάθη και αστάθιες. Σχεδιάζω το αυτοκίνητο με τη βοήθεια του μηχανικού κατασκευής, το τυπώνω, και παρατηρώ αν υπάρχει κάποιο λάθος, και αν πληροί τις προδιαγραφές του διαγωνισμού.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ζήσης T.

Ονομάζομαι Ζήσης και είμαι ένα υποστηρικτικό μέλος. Ανήκω στην ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής. Συγκεντρώνω την ομάδα μου, και βοηθάω σε διάφορες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Κυρίως βοηθάω τον μηχανικό σχεδιασμού και τον μηχανικό κατασκευής, έτσι ώστε να μπορούμε να ολοκληρώνουμε υποχρεώσεις πιο γρήγορα, για να κερδίσουμε στον διαγωνισμό.